Om sj.

Det är lärorikt att leva. Idag upptäckte exempelvis jag att Sj har både sovvagnar och liggvagnar på sina tåg. Hmm..

Kommentarer
Postat av: amanda.

jag har bara åkt liggvagn av dessa två, men jag vill minnas att jag bara sov i den. gjorde fel :(

2009-10-24 @ 19:11:38
Postat av: amanda pettersson/lilla björn

tänkte dra ett skämt i stil med "man vill ju bara ligga" men jag låter bli.

2009-10-24 @ 20:38:00
Postat av: agnes

jag som är ett sjpro kan säga att skillnaden är att liggvagn är med 6 platser i samma utrymme som sovvagn är 3 platser. Sen finns det även sovvagn med toa och dusch, för de som har lite extra pengar att kasta i sjön. Jag kan även skämta lite.. jag hade en kund i somras, som hade sagt att han ville boka en hel liggvagn, så att ingen annan kunde sova där, men av misstag hade det blivit plats i liggvagn, men han och hans fru reste med barn (hennes barn, inte för det är viktigt för historien) nåja.. jag sa att jag kopplar vidare dig till kundsupport och så skriver jag in ett meddelande att du inte vill ligga med andra, varpå han sade: jag vill gärna ligga med andra, men min fru tycker inte om den idén så mycket.



Okej, det kanske inte var så kul, men vad gör man inte för att få fnissa lite på ett annars väldigt tråkigt jobb.

2009-10-24 @ 22:00:08
Postat av: Anonym

det är förstås lite ambivalent, men jag både gillar och ogillar att det alltid finns en förklaring till saker och ting. ibland funderar jag på att bli fysiker bara för att kunna ha svar på alla frågor om varför inte superlim fastnar på insidan av tuben osv. sen ångrar jag mig när jag inser att just en sån fråga kan en svara på i alla fall. och alla andra intressanta frågor brukar få väldigt konstiga utfall om en frågar just en fysiker.



nu till ny sak: om en förvränger dialekten när en läser allt som står här, blir det en ypperlig stefan och krister-sketch. alltså "ypperlig". förresten är det synd att vi inte bor i tranås längre, agnes, för just stefan och krister var där i helgen. coolt va?



nu till ny sak igen: det var tur att du inte halkade dit, amanda. det var lite för uppenbart, men jag tycker att amanda med punkt i alla fall tenderar att halka dit, men en kan ursäkta henne med att hon faktiskt använde en ironisk smilegubbe. egentligen är det ju vad jag missade. aja. skriver det här jättelånga svaret mest för att jag inte orkar skriva om varför sverigedemokraterna har fel. ska göra det ändå. snart.

nu gick jag på en nit: tog broder daniels I'll be gone för att vara anton kristiansson. dumt¨.



hejk då.

2009-10-25 @ 13:45:27
Postat av: agnes

jag tror inte stefan och krister är mina favoriter. alls.

skönt att inte bo i tranås tänker jag då.

2009-10-25 @ 18:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0