Om ruccolasallad - sveriges bästa sallad.

Försöker räkna sallad. Läser att ICA har återkallat sju ton av vuxenmarkören ruccola. Det är väldigt mycket sallad. Nästan för mycket sallad. Får det till hundratusen förpackningar.
Aldrig förr har väl så mycket vuxenhet gått till spillo. Det är ju en hel generation!
Ska skylla på det när nästa generation vellingebor anordnar symöten och syr naziinfluerade armbindlar. Fick aldrig chansen att växa upp.

Kommentarer
Postat av: aaa...

speciellt med tanke på att ruccola knappt väger något alls. och att man inte får användning för vuxenmarkören, eller nästan gamlingmarkören SALLADSBESTICK! du måste kolla upp det där någon gång om du inte redan gjort det

2009-11-14 @ 17:02:50
Postat av: emil

det är ju det jag menar. okej om typ volvo vill återkalla sju ton av v70-bilarna. det är ju inte så mycket, men de här är ju, citat; "HUR MYCKET SOM HELST!".visst har jag sagt att jag inte vet vad salladsbestick är? vet inte riktigt hur jag tänkte där - jag vet såklart vad det är för någonting. behöver inte ens läsa på wiki. men jag tror att jag tänkte åt något annat håll, lite åt olivgaffel-hållet. sådana salladsbestick finns ju inte förstås.

2009-11-15 @ 00:07:33
Postat av: amanda

haha, ja och det där med salladsbestick är en diskussion vi höll för väldigt längesedan. men bra att du vet. då vet du också kanske hur urlöjligt svårt det är att använda de som en "ska"?

2009-11-15 @ 15:50:34
Postat av: Anonym

nej. vet kanske å andra sidan inte hur de "ska" användas. med en hand?

2009-11-16 @ 17:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0