Dagens fråga.
Idag har jag i alla fall kunnat slå fast att det blir väldigt äckligt om man kokar grillkorv. Pappa testade. Och ni vet ju vilka genetiska könsroller vi har. Givetvis är det ju så att en x-kromosom innehåller gener lämpade för barnpassning och matlagning. Givetvis var det därför maten blev så äcklig. Givetvis.
Frågan kvarstår ju ändock; vad ääär egentligen skillnaden mellan varmkorv och grillkorv?
Man kan vinna ett läppglans.
jag har läst på massa nu, men kort sagt är grillkorv är en typ av varmkorv. men det vet väl du, som gillar wikipedia. mer skillnad än så verkar det inte vara, kanske att grillkorven brukar vara med kryddad. jag tycker det känns som att skinnet inte är riktigt likadant på varmkorv och grillkorv.
Låt oss säga att korv-artikeln inte innehåller reell substans.
Någon skillnad är det ju, för det bör bli väldigt äckligt om man grillar varmkorv. Det känns, precis som du säger, att skinnet är avgörande.
Jag tror att vår kära Kung Calle har koll. Han kan ju det där med att göra korv.
det har helt klart med skinnet, samt formen, att göra.
men också, skulle jag tro, att det är en massa mer äckel i denniskorv, eller sk. grillkorv. läs bara på packetet så kommer du se en massa mjöl och potatisflingor och kanske rent av kobajs? i såna fall är det nog så, att man måste grilla bort äcklet helt enkelt.